Talisa Wolters, winnares van 2 zilveren medailles bij de Miss Earth 2014 verkiezing, heeft haar lippen laten vergroten door cosmetisch arts Robert  Schoemacher.
Ik ben enorm tevreden met het resultaat, het is op een natuurlijke manier echt een verbetering”, vertelt Talisa. “Ook kreeg ik veel vragen over hoe zo’n lipvergroting nou eigenlijk gaat. Daarom besloot ik een video te maken van de manier waarop ik geholpen ben”.
Talisa’s lippen zijn vergroot door injectering van de tijdelijke filler Restylane.
Ik begrijp dat mensen veel vragen hebben over zo’n behandeling”, zegt dokter  Schoemacher, “daarom vond ik het een uitstekend idee van Talisa om haar ervaring te delen in een video.  Er is niks engs aan zo’n lipvergroting. Natuurlijk is het van groot belang dat de behandeling verricht wordt door een arts met veel ervaring. Ook is gevoel voor esthetiek essentieel ; ik zie tegenwoordig maar al te vaak mensen met veel te grote lippen, die totaal niet passen bij de rest van hun gezicht”.

Bekijk hier de video van Talisa Wolters:

Het vergroten van lippen, door ze op te vullen met een tijdelijke filler, is een behandeling die steeds meer gemeengoed wordt in Nederland. Volle lippen zijn immers een kenmerk van schoonheid, jeugd en sensualiteit…

De Schoemacher Perfect Age Centers hebben vijfentwintig jaar ervaring met lipvergrotingen ; meer dan welke kliniek ook in Nederland.
De lipvergroting, die bij ons altijd onder plaatselijke verdoving geschiedt, duurt ongeveer een half uur. Het resultaat houdt zo’n negen tot twaalf maanden stand, waarna de behandeling desgewenst probleemloos opnieuw kan geschieden.

In vrijwel heel Nederland zijn de Schoemacher Perfect Age Centers dicht in de buurt, met klinieken in Baarn, Wassenaar en Hengelo.
Benieuwd naar onze behandelingen of de prijzen voor een lipvergroting?
Neem dan contact met ons op voor een telefonisch advies of een kosteloos en vrijblijvend consult bij dokter Schoemacher.


Bekijk hieronder het resultaat van de lipvergroting:

klik op de afbeelding om te vergroten

Talisa Wolters - lipvergroting (foto 1) voor-na-foto2

voor-na-foto3 voor-na-foto4

voor-na-foto5 voor-na-foto6