Robert Schoemacher was 24-11-2014 aan het woord bij RTL boulevard, Robert gaf tijdens de uitzending zijn mening over de bilpartij van Kim Kardashian

‘Billen Kim Kardashian net als plofkip’

(klik op de oranje pijl voor het afspelen van de video)

De wereld lijkt de afgelopen dagen met nog maar één ding bezig: de billen van Kim Kardashian. Driehonderd squats (kniebuigingen voor strakkere billen) per dag zouden haar geheim zijn, maar geen mens in Hollywood die dat nog gelooft.

Ze heeft het weer voor elkaar; de hele wereld praat over Kim Kardashian, of beter gezegd: over haar billen. Hollywood ontdekt meer en meer de geheimen achter het veelbesproken achterwerk van Kim. Ze zou haar derrière hebben verkregen met honderden squaws, maar volgens insiders komen er gevaarlijker zaken bij kijken. We raadpleegden cosmetisch arts Robert Schoemacher.

“Ik viel van stoel”, zegt Robert Schoemacher in RTL Boulevard. Hij vindt de bilpartij van Kim Kardashian geweldig, maar ook te mooi om waar te zijn. Ook het verhaal dat Kim haar billen

met pillen zou hebben gekweekt doet hij af als onzin. “Dat zijn antioxidanten, daar krijg je niet zulke billen van”, aldus Robert. Volgens hem zijn de kadetjes van Kim opgevuld. “Waarschijnlijk met eigen lichaamsvet. Ze is zwanger geweest, dat te veel aan vet kan zijn gebruikt.” Ook vermoedt hij dat er groeihormonen aan te pas zijn gekomen. “Dat gebruik je ook bij plofkippen”, aldus Robert. “Dat heeft ook bij werkingen die zich niet alleen beperken tot het ingespoten gebied, zoals hartproblemen, vergroeiing van botten en diabetes.”

Volgens Robert Schoemacher reizen ook veel vrouwen naar Zuid-Amerika om daar siliconen in hun billen te laten spuiten. En niet zonder gevaar. “Er is kans op klontvorming en dan kun je niet normaal meer zitten, het is ook lastig het weer te verwijderen. je kunt beter naar de sportschool gaan.”