De mond is een belangrijke blikvanger van het gezicht. De mond is dus erg bepalend voor het karakter van het gezicht en is meestal het eerste waar iemand in een gesprek naar kijkt. Mooie volle lippen worden door veel mensen gezien als een belangrijk aspect van schoonheid; zij geven een sensuele, jeugdige uitstraling. Helaas heeft niet iedereen prachtige volle lippen en daarnaast verliezen de lippen in de loop der jaren aan vorm en volume.

 

Een lipvergroting zorgt voor een toename van het volume van de lippen. Om mooie, vollere lippen te krijgen wordt gebruik gemaakt van fillers. Fillers, op basis van hyaluronzuur, geven een tijdelijk resultaat, dat negen 9 tot 12 maanden aanhoudt.
Nadat de lippen volledig verdoofd zijn worden ze middels meerdere kleine injecties vergroot. Dit duurt circa 30 minuten.
Na afloop van de behandeling kunnen de lippen gedurende enige dagen wat blauw verkleurd en gezwollen zijn. Om dit tegen te gaan raden wij aan om de mond te koelen met een koud kompres, en om Arnica crème/zalf op de lippen aan te brengen.

 

Wij streven altijd naar een subtiele vergroting, zodat de mond zijn natuurlijke vorm behoudt!

Prijzen

Een lipvergroting  is er vanaf €500,- .

Wachttijd

Schoemacher Perfect Age Centers kent geen wachttijden. U kunt meestal binnen enkele dagen terecht.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over een lipvergroting of een afspraak maken om vollere lippen te krijgen? Neemt u dan contact op met Schoemacher Perfect Age Centers via 088 – 566 66 99 of contact@schoemacher.nl.