Volle lippen worden vaak gezien als een teken van schoonheid. De mond is namelijk erg bepalend voor de vorm van het gezicht en vaak kijkt men in een gesprek direct naar de mond. Daarnaast staan volle lippen ook voor jeugdigheid, vooral omdat de lippen naar mate je ouder wordt de vorm en omvang verliezen. Veel vrouwen willen daarom hun volle lippen behouden en kiezen voor een lipvergroting met bijvoorbeeld fillers.

Bij een lipvergroting is het belangrijk dat het eindresultaat er natuurlijk uitziet en past bij uw gezicht. Het is belangrijk dat uw lippen de eigen vorm behouden, maar iets voller worden.

Fillers geven een tijdelijk resultaat  en zijn gebaseerd op het lichaamseigen hyaluronzuur. Om de lippen op te vullen en vollere lippen te krijgen wordt met meerdere injecties het gewenste effect gecreëerd. Het opvullen van de lippen moet, om volle lippen te blijven houden, wel na enkele maanden herhaald worden.

Behandeling voor vollere lippen

De behandeling om volle lippen te krijgen gaat als volgt in z’n werk. Eerst wordt het te behandelen deel verdoofd worden met een crème of met een verdovingsvloeistof. Daarna worden de injecties ingebracht. De totale behandeling duurt 15 tot 30 minuten en zal vrijwel direct resultaat geven. Na afloop van de behandeling moeten de lippen gekoeld worden met een koud kompres, zodat er geen blauwe plekjes ontstaan en de zwelling afneemt.

De volle lippen blijven gemiddeld 6 tot 12 maanden mooi qua vorm en omvang. Aangezien het een tijdelijk effect heeft moet de behandeling dus wel herhaald worden.

Prijzen voor behandeling vollere lippen

Een behandeling om vollere lippen te krijgen is mogelijk vanaf 450 euro. De behandelend arts bespreekt vooraf het gewenste resultaat van de lipvergroting met u door en start met de lipvergroting.

Wachttijd

U kunt bij Schoemacher Perfect Age Centers meestal binnen enkele dagen terecht voor het opvullen van lippen. Wij kennen dus geen wachttijden, waardoor u er van zeker kunt zijn dat u binnen enkele dagen de volle lippen heeft die u wenst.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over de behandeling om vollere lippen te krijgen of een afspraak maken voor een lipvergroting? Neemt u dan contact op met Schoemacher Perfect Age Centers via 088 – 566 66 99 of contact@schoemacher.nl.